Tânăr de 18 ani, BĂTUT cu BESTIALITATE pe un fond de vânătoare din Olt/ Victima, în stare gravă la spital

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Tufeni, a ajuns la spital în stare gravă după ce, zilele trecute, a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane pe un fond de vânătoare, unde se dusese la braconaj. 

Tânărul a mers pe fondul de vânătoare cu doi amici. Cu toții au fost prinși de cei care administrau zona și, pentru că au refuzat să părăsească fondul de vânătoare, au fost bătuți, potrivit gazetanoua.ro.

Polițiștii au fost anunțați de un pădurar care a fost martor la întreaga scenă.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Potcoava au fost sesizați de către un pădurar, prin SNUAU 112, despre faptul că un grup de persoane, însoțite de trei câini ogari, s-ar afla la braconaj pe un fond de vânătoare din comuna Tufeni. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între aceste persoane ar fi izbucnit un conflict verbal, urmat de agresiuni fizice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tânărul de 18 ani a fost lovit cel mai rău, el ajungând la spital în stare gravă.

„În urma loviturilor, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost transportat la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și loviri sau alte violențe”, a mai declarat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here