O companie din Suceava, amendată de polițiștii din Olt pentru transport ilegal de cherestea

Polițiștii din cadrul IPJ Olt – Serviciul Ordine Publică, au depistat în trafic, miercuri, pe raza comunei Pleșoiu, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos.

În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a constatat faptul că un bărbat, din comuna Breaza, județul Suceava, transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 14,28 metri cubi de cherestea răşinoase în plus faţă de cantitatea de 42,46 mc, înscrisă în avizul de însoţire.

„Cheresteaua transportată aparţine unei societăți comerciale din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava. Aceasta  fost sancţionată contravenţional pentru  încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Diferența de 14,28 mc de material lemnos, care nu a corespuns cantității precizate în documentele de însoțire a mărfii, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here