O doctoriţă a ameninţat că-şi ucide fetiţa, soţul a obţinut ordin de protecţie. Proces cutremurător la Iaşi

Foto: digi24.ro

Soţul unei doctoriţe oncolog a obţinut un ordin de protecţie împotriva femeii, dovedind că aceasta este un pericol pentru fetiţa lor de doi ani. A fost unul dintre cele mai sensibile procese de acest gen instrumentate vreodată la Iaşi.

O tânără doctoriţă din Iaşi, specializată în oncologie, este protagonista unui caz cutremurător. Ea are interdicţie judecătorească de a-şi vedea fetiţa de doi ani după ce, acum câteva săptămâni, a ameninţat că o va ucide şi se va sinucide. Ordinul de protecţie emis de judecători împotriva medicului oncolog a fost cerut chiar de soţul femeii, care a susţinut că a fost şi el ameninţat cu moartea.

Judecătorii au concluzionat că mama este un pericol pentru propriu copil după un proces în timpul căruia judecătorii au aflat că doctoriţa a clacat psihic în ultimele luni, din cauza suprasolicitării. De altfel, tânăra a fost internată şi la Institutul de Psihiatrie „Socola“, fiind diagnosticată cu tulburare de adaptare.

Soţul doctoriţei a cerut inclusiv custodia unică asupra fetiţei, însă judecătorii nu au fost de acord, motivând că ordinul de protecţie, care e valabil 4 luni, este, momentan, suficient.

Întreaga poveste aici

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here