Momente cumplite la biserica unde este depus Ilie Balaci: Aurel Beldeanu a căzut din picioare. Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareză

Foto: b1.ro

Momente incredibile la biserica Sfântu Ilie din Craiova unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Colegului său din generaţia Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu, i s-a făcut rău în timpul slujbei, fiind nevoie ca medicii să intervină pentru a îi oferi îngrijiri medicale şi a îl prelua la spital.

Imagini apărute în mediul online îl arată pe Aurel Beldeanu fiind într-o stare destul de rea, acesta fiind ţinut pe braţe de cei prezenţi şi dus la ambulanţă.

Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareză, scrie GSP. Corespondentul ProSport aflat la faţa locului spune că lui Beldeanu i s-a încleştat gura în momentul când nu s-a mai putut ţine pe picioare.

Anterior şi mamei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău la biserică, fiind nevoită să primească îngrijiri medicale.

Ilie Balaci, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminică, la 62 de ani, dupa o insuficiență respiratorie și un infarct miocardic.

Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here