Întâlnire de urgență în biroul lui Liviu Dragnea înaintea ședinței BPN în care se va decide dacă social-democrații merg la consultările de la Cotroceni

Ședință de urgență în biroul lui Liviu Dragnea în contextul consultărilor programate miercuri la Palatul Cotroceni. La discuții participă premierul Viorica Dăncilă și mai mulți lideri ai PSD. 

Întâlnirea are loc cu puțin timp înainte de reuniunea Biroului Permanent al PSD, în care urmează să se decidă dacă social-democrații vor participa la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pe tema justiției.

Șeful statului a trimis luni, 22 octombrie, o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, pe tema legislației din domeniul justiției.

Consultările care încep, miercuri, la ora 15.00 sunt convocate în contextul în care Comisia de la Veneția a publicat, luni, pe site-ul instituției forma finală a raportului privind Legile Justiției. În document se arată că modificarile aduse de Parlament Codurilor Penale și Legilor Justiției slăbesc lupta împotriva corupției și a altor infracțiuni grave.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here