Alertă cu BOMBĂ la bordul unui avion! Aeronava a aterizat DE URGENȚĂ pe Otopeni. SRI: ”A fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului”

UPDATE: SRI a declarat că a fost instaurată celula de criză la nivelul aeroportului. Totodată, o echipă pirotehnică urmează să scaneze bagajele și aeronava.

„Despre aeronava aterizată de urgenţă pe aeroportul Otopeni pentru că a fost primită o amenințare cu bombă (apel telefonic de la Tibilisi):

A fost instituită celulă de criză la nivelul aeroportului, SRI este prezent cu echipa pirotehnică care urmează să scaneze bagajele și aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situații, procedura gestionată de conducerea aeroportului. Cursa nu are destinația România, a aterizat de urgență la Otopeni, s-a intrat pe procedura de urgență a aeroportului. Pasagerii au fost evacuați”, a afirmat purtătorul de cuvânt al SRI, potrivit știripesurse.ro.

Un avion al companiei WizzAir, care efectua un zbor de la Kutaisi, Georgia, spre Varșovia, Polonia, a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord.

Aeronava a fost parcată în secțiunea „Încercări Motoare” a aeroportului, în poziția specială pentru acest tip de amenințare, potrivit unor surse digi24.ro.

La aeroport se află cinci mașini de pompieri și, în prezent, trupele de securitate se îndreaptă spre avion, transmite sursa citată.

La bordul aeronavei se aflau 173 de pasageri, care au fost debarcați conform procedurilor de urgență în acest caz.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here