Un cântăreț din România a murit DECAPITAT! / FOTO

Cântărețul Bogdan Chiroșcă a murit într-un cumplit accident, la Iași. Bărbatul a fost aproape decapitat după ce s-a lovit de un cablu care atârna între doi stâlpi. Artistul în vârstă de 45 de ani ieșise la plimbare cu ATV-ul, iar din cauza întunericului nu a observat lanţul.

Cântărețul Bogdan Chiroșcă a murit la locul accidentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Locul în care s-a petrecut tragedia este proprietate privată, iar artistul nu avea ce să caute în acea zonă. Când l-au descoperit, oamenii au sunat imediat la 112. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva.

Accidentul a avut loc pe strada Fundac Bucium din Iași. Bogdan Chiroșcă făcea parte din formația Concert Band.

„Este drumul meu. Pot să îl opresc mai ales când nu sunt acasă să intre? Nu m-a anunțat nimeni. Am venit eu aici și l-am găsit. Am sunat imediat la 112 și a venit salvarea”, a mărturisit declarat proprietarul proprietății pe care a fost găsit mort cântărețul Bogdan Chiroșcă pentru bzi.ro.

Foto: bzi.ro

Proprietarii au fost cei care l-au găsit pe Bogdan Chiroșcă

Proprietarii au fost cei care l-au găsit pe Bogdan Chiroșcă după accident. Aceștia au sunat la 112 puțin după ora 20. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical. Din nefericire, pentru cântărețul Bogdan Chiroșcă nu s-a mai putut face nimic. Rana pe care o suferise la gât era incompatibilă cu viața. Artistul a fost aproape decapitat, potrivit martorilor. Fiind vorba de o proprietate privată, tragedia nu poate fi considerată un accident rutier.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here