Dăncilă, despre ieșirea nervoasă a lui Dragnea: Fiecare om are probleme, adică sunt lucruri care îl enervează. Și oamenii politici sunt tot oameni!

Fiecare om are probleme, adică se poate enerva, sunt lucruri care îl enervează, a declarat Viorica Dăncilă despre ieșirea nervoasă a lui Liviu Dragnea de miercuri. Premierul a mai spus că oamenii politici sunt oameni!

Liviu Dragnea a avut miercuri o zi foarte proastă: s-a certat cu jurnaliștii, apoi cu aleși din celelalte partide și apoi chiar cu proprii colegi de partid. Șeful PSD și-a pierdut cumpătul în fața camerelor când reporterul B1TV l-a întrebat dacă legea privind executarea condamnărilor până în 5 ani de închisoare este făcută în avantajul său. Ulteori, presa a aflat că acesta a fost pus pe ceartă toată ziua. Departe de camere, în ședința Biroului Permanant, Dragnea a fost pe punctul de a-l agresa chiar fizic pe Marcel Ciolacu, deputat chiar al PSD.

”După cum știți, eu nu sunt membru al Parlamentului României, nu am fost în Parlament”, a declarat Dăncilă, întrebată despre criza de nervi a lui Dragnea.

La insistențele reporterului B1 TV, social-democrata a precizat: ”Vorbesc cu domnul Liviu Dragnea, este președintele PSD, dar nu știu… ieri am avut o zi foarte plină, azi am avut o zi foarte plină la Guvern. Știți cum e, fiecare dintre noi… Acum să luăm în calcul că fiecare om are probleme, adică se poate enerva, sunt lucruri care îl enervează. Și oamenii politici sunt tot oameni și pot avea astfel de ieșiri sau pot avea astfel de reacții”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here