Un oficial din Ministerul Culturii a cerşit bilete gratis la premiera filmului “Moromeţii 2”

Director din Ministerul Culturii, făcut de râs în public. Producatorul Tudor Giurgiu a povestit cum politicianul a cerşit invitatii la premiera filmului Moromeţii 2.  Asta in conditiile în care potrivit lui Giurgiu, Ministerul Culturii nu şi-a onorat nici până azi obligaţiile asumate pentru finanţarea filmului

Premiera filmului Morometii 2 este aşteptată cu nerăbdare de mii de români. Printre aceştia se numără şi unii politicieni care vor ca de obicei să intre în faţă, aşa cum au fost obişnuiţi. Tudor Giurgiu, producătorul „Moromeţii 2″,  a povestit gestul unui director de la Ministerul Culturii care a cerşit patru invitaţii la premiera de gală a filmului.

“Ieri, colegele de la birou primesc un telefon de la un consilier din Ministerul Culturii. Dorea sa vorbească cu “cineva” despre invitații la premiera Moromeții 2 de săptămîna viitoare. Colegele au insistat să trimită un email.

Și vine mailu’: “Salut…, te rog să îmi confirmi cele 4 invitații pe numele Ioan Matei la premiera de luni 5 noiembrie de la Sala Palatului”, a scris Giurgiu pe o reţea de socializare.

Producătorul a fost revoltat de gestul politicianului care are o avere impresionanta dar vrea să vină gratis la film.

“Apăi, domnule dragă, io nu vă cunosc. V-am gugălit și îmi reiese că din 2008 sunteți director/supraviețuitor mare la Minister, conduceți Direcția Cultură Scrisă și Creație Contemporană. După ultima declarație de avere aveați vreo 100.000 Euro și 75.000 lei în cont. Vă faceau pe dvs.(sau pe colegii subit pasionați de film) 4 belete de 30 lei bucata? Aveam și mai scumpe dar înțeleg că preferați varianta budget”, scrie Tudor Giurgiu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here