Ce salariu are, de fapt, Sorin Grindeanu la ANCOM

Fostul premier Sorin Grindeanu încasează lunar un salariu net de 8.892 lei, ca președinte al Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

Cei doi vicepreședinți ai ANCOM au salarii de 7.780 lei, iar salariile medii nete pentru directorii din instituţie sunt de 16.225 lei.

Cifrele au fost comunicate chiar de ANCOM la interpelarea deputatului PNL Florin Roman, informează HotNews.

Recent, Grindeanu s-a plâns că a ajuns să se certe cu soția pentru că i-a fost greu să o convingă că are salariu de 8.000 de lei, nu de 10.000 de euro, cum s-a speculat în spațiul public: “O chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voştri din Bucureşti. Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi şi vă spun că de-abia am reuşit să o conving pe soţie. Să ştiţi că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Aşa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine şi s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună. Am făcut apelul ăsta că sunteţi mult mai apropiaţi de mine şi să mă ajutaţi ca lună de lună, soţia mea care este o cititoare de presă să nu mai meargă pe anumite căi greşite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturaşul. Mi-aş dori să ne înţelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here