Cinci persoane, între care trei copii de 5, 8 și 11 ani, au ajuns la spital după un accident în Caracal/ Imagini FOTO și VIDEO de la eveniment

Trei copii, de 5, 8 și 11 ani, și doi adulți au ajuns la spital, duminică seară, în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din municipiul Caracal.

Pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în municipiul Caracal, pe strada Nicolae Titulescu.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, dintre care trei minori.

„La sosirea echipajelor, cele șapte persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente. Echipajul SMURD Caracal a preluat trei minori, un minor în vârstă de opt ani cu traumatism cranio-cerebral minor, alt minor în vârstă cinci ani cu dureri la nivelul genunchiului stâng și unul în vârstă de 11 ani, cu atac de panică.

Toți pacienții au fost transportați la spitalul din Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Olt a preluat un bărbat și o femeie, care se aflau în celălalt autoturism, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident, ambii fiind transportați la spitalul din Caracal.

Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii cercetează împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here