Buliteanu și Comănescu au intrat în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Slatina

Fostul președinte al PNL Slatina, Gabriel Dima Buliteanu, și fostul lider al TNL Olt, Ionuț Comănescu, au intrat oficial în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la fotoliul de primar al Slatinei.

Aspiranții liberali la calitatea de candidat al PNL au avut posibilitatea să își depună dosarele de intenție până la 15 noiembrie. Potrivit președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, campania internă se va întinde până la 15 martie, după această dată urmând să se efectueze un sondaj intern și un altul extern.

„A fost termen până la 15 noiembrie să își depună candidaturile toți cei care au dorit să intre în cursă. Până la 15 martie ei vor duce o campanie atât internă, cât și externă, o campanie de promovare, să stea de vorbă cu oamenii. După 15 martie vom face un sondaj de opinie, iar în urma sondajului de opinie vom lua o decizie”, a declarat liderul PNL Olt.

Acesta a mai spus că este posibil ca nici unul dintre cei doi liberali înscriși în cursa internă să nu fie desemnat candidat la funcția de primar, în condițiile în care amândoi obțin un scor prost.

„Dacă unul va avea 5% în sondaj, iar altul 6%, nu știu dacă va fi vreunul dintre ei candidat. Trebuie să așteptăm reultatele sondajului”, a mai precizat Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here