DOLIU în presa românească! Un jurnalist cu o experienţă de 37 de ani ne-a PĂRĂSIT… ‘Încă un suflet merge să scrie în ceruri’/ FOTO

Este doliu din nou în presa din România! Un cunoscut jurnalist din Gorj a încetat joi din viaţă. 

Nicolae Gîtan a fost un jurnalist cu o experiență de zeci de ani. El a lucrat la „Gazeta Gorjului”, actualul „Gorjeanul” din 1975 până în 2012.

Tristul anunţ că nu se mai află printre noi a fost făcut de prietenul său, Marius Adrian Becherete, tot un fost redactor al Cotidianului Gorjeanul.

În ultimele sale postări de pe pagina sa de socializare, Nicu îşi anunţă prietenii că era iar la spital, luptându-se din greu cu boala, informează libertatea.ro.

„Am aflat, în urmă cu puţin timp, că jurnalistul şi ziaristul Nicolae Gîtan nu mai este printre noi… Drum lin către stele Nea Nicule, spre întregirea redacţiei Gorjeanului, acolo sus, între colegii-îngeri! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!! Sincere condoleanţe familiei”, a scris Marius Adrian Becherete pe pagina sa de socializare.

Zeci de prieteni și cunoscuți ai ziaristului Nicolae Gîtan au postat mesaje.

„Sincere condoleanțe și păreri de rău. Nicu Gâtan a început ‘ucenicia’ la Stația de radioficare a petroliștilor de la Țicleni, în anii 50 și era prețuit mult de către petroliști. La ziarul gorjenilor a fost o flacără vie, Probabil că și în ceruri e chemat la o astfel de misiune. Dumnezeu să-l ocrotească și acolo”, „Drum lin, nea Nicule! Condoleanțe familiei”, „Încă un suflet din vechea redacție ‘Gorjeanul’ merge să scrie în Ceruri. Păstrez amintirea unui om bun, a unui coleg deosebit, Dl. Gîtan. Rămas bun, Domnule Ziarist”, sunt doar câteva din zecile de mesaje postate în memoria ziaristului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here