Membrii ALDE Olt au marcat Centenarul Marii Uniri plantând 500 de arbori în Pădurea Strehareți

Membrii Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Olt au organizat, sâmbătă, o acţiune dedicată Centenarului Marii Uniri plantând 500 de arbori în Pădura Strehareți.

Acțiunea a avut loc sub sloganul „100 de ani – 1000 de arbori”, pentru că cei de la ALDE vor să mai planteze încă 500 de arbori. „Pădurea Strehareţi, o valoroasă rezervaţie dendrologică, a fost aleasă întrucât, în ultimii ani, a fost supusă defrişărilor ilegale”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Olt.

„Circa 100 de membri ai partidului şi iubitori ai naturii care s-au raliat acţiunii organizate de ALDE au mers să planteze puieţi de salcâm, în prima zi cu ninsoare a anului curent, fără să ezite din cauza vremii nefavorabile. S-a muncit cu multă plăcere, iar rezultatul a fost de natură să-i mulţumească pe toţi participanţii, care au considerat că acţiunea de împădurire este o obligaţie cetăţenească, la care ar fi bine să adere cât mai mulţi români, nemulţumiţi de faptul că, în ultimii ani, o parte considerabilă a pădurilor a fost defrişată în mod sălbatic şi, evident, ilegal”, se mai arată în comuncatul ALDE Olt.

De la acțiune nu au lispit liderii organizației, printre ei regăsinde-se deputatul Mihai Niță, președintele ALDE Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here