Paul Stănescu o spune clar: Nu demisionează! Vicepremierul spune și în ce condiții și-ar fi depus demisia

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, a anunțat, miercuri seară, după noua ședință a CExN al PSD, că nu demisionează din Guvern, aşa cum i-a cerut Comitetul Executiv Naţional. Cel puţin, nu înainte de a-și face propria analiză.

Pe de altă parte, vicepremierul a declarat că, dacă la CEx-ul de luni i s-ar fi reproșat ceva legat de activitatea sa ca ministru și i s-ar fi cerut demisia dintr-un asemenea motiv, el nu ar fi ezitat să își depună demisia.

“Dacă, la şedinţa CEx de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a declarat Paul Stănescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni, ca miniştrii Paul Stănescu şi Lucian Şova (Transporturi) să demisioneze în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis refuză să-i revoce, a precizat, miercuri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Președintele României a refuzat deja, luni, să dea curs solicitării premierului Viorica Dăncilă de a-i revoca pe cei doi miniștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here