Theodor Paleologu: Jandarmii n-au ce căuta la defilarea de sub Arcul de Triumf. Au schilodit oameni, ca să apere o bandă de hoţi

Sursa: b1.ro

Jandarmeria nu are ce căuta la defilarea de Ziua Naţională de sub Arcul de Triumf, a declarat fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu. În opinia sa, ar fi o nerușinare ca jandamii să defileze de 1 Decembrie, dat fiind că i-au bătut pe protestatari în 10 august. 

”Nu este acceptabil ca o unitate a Jandarmeriei Române să defileze pe sub Arcul de Triumf. Ar fi o neobrăzare şi o neruşinare. Eu recunosc cât de importantă este Jandarmeria pentru o ţară, nu este vorba despre asta. E vorba de faptul că şefii Jandarmeriei au dezonorat Jandarmeria”, a declarat Theodor Paleologu, pentru RFI.

Fostul ministru acuză faptul că jandarmii, transformați în unealtă politică, au bătut oameni pentru a apăra o bandă de hoți: “Jandarmeria nu are ce căuta pe 1 Decembrie pe sub Arcul de Triumf, ar fi o insultă adusă celor morţi în Primul Război Mondial, pentru că jandarmii transformaţi în unealtă politică au bătut oameni, au schilodit oameni, i-au trimis în spital, ca să apere o bandă de hoţi”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here