Autoturisme în flăcări la Balș. Un șofer a ajuns la spital cu arsuri la față și mâini/ FOTO+VIDEO

Un bărbat din Balș a ajuns la spital cu arsuri la față și mâini, vineri seară, după ce două autoturisme ale sale au fost cuprinse de flăcări. omul a încercat să stingă focul înainte de a sosi la fața locului pompierii.

Drama s-a petrecut pe strada Frații Buzești, unde cele două autoturisme erau parcate. se pare că focul a pornit de un acumulator lăsat sub tensiune.

La fața locului au intervenit pompierii Gărzii Balș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, autoturismul ardea generalizat, cu flacără și degajări de fum. Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar autoturismul a ars proporție de 90%.

În urma incendiului, vopseaua și geamurile unui autoturism parcat în apropiere au fost afectate.

Proprietarul autovehiculului, în vârstă de 76 de ani, din orașul Balș, a încercat să stingă incendiul înainte de sosirea pompierilor și a suferit arsuri de gradul I la față și mâini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pacientul a fost transportat de echipajul SMURD la Centrul de Urgențe Balș.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un acumulator (baterie auto) lăsat sub tensiune, a mai precizat pirtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here