Mai mulți miniștri ai cabinetului Dăncilă au fost prezenți la recepția de Ziua Națională: Cine a acceptat invitația lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Sursa foto: b1.ro

Premierul Viorica Dăncilă și șase miniștri s-au aflat vineri seară la recepția organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Națională. 

La eveniment au fost prezenți ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Turismului, Bogdan Trif, ministrul Agriculturii, Petre Daea, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, precum și Secretarul General al Guvernului, Toni Greblă, și primarul Daniel Florea, informează Agerpres.

Amintim în acest context, că președintele Klaus Iohannis a declarat joi că ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ar trebui să plece din Guvern după ce a propus limitarea la cinci ani a dreptului românilor de a munci în străinătate.

La recepția de la Palatul Cotroceni au fost prezenți și președintele PNL, Ludovic Orban, împreună cu liberalii Alina Gorgiu, Raluca Turcan, Daniel Fenechiu sau Florin Cîțu.

Printre invitații la evenimenttul prin care a fost sărbătorită Ziua Națională s-au numărat și președinți ai României, Traian Băsescu și Emil Constantinescu, președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, și Avocatul Poporului, Victor Ciorbea.

Pe de altă parte, marii absenți de la recepție au fost președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea.

Sursa: b1.r0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here