Gigi Becali, ATAC fără PRECEDENT la adresa lui Dragnea: Ţara e acaparată de MAFIE, cu cel mai mare GANGSTER în fruntea ei! Dacă-i permitem să ne distrugă de Centenar suntem GĂINI

Foto: b1.ro

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Finanţatorul FCSB afirmă că „la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu” şi că liderul PSD este „un tiran” care distruge ţara şi nu mai poate fi oprit.

„În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Și știți care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima țară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE și ne atenționează despre lucrurile pe care le facem cu justiția. (…) Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta țara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Și dacă noi sărbătorim și îi permitem unui gangster să distrugă o țară în Centenar atunci noi suntem niște găini și nu mai vrem să fim noi demni. Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român și distruge țara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească”, a declarat, la România TV, Gigi Becali.

Mai mult, latifundiarul din Pipera consideră că protestele împotriva actualei guvernări sunt legitime. El susţine că 1 Decembrie este cea mai potrivită zi pentru un protest şi îi îndeamnă pe români să protesteze paşnic.

„E adevărat că trebuie să fie pace dar orice acține care încearcă să-l dea jos pe gangster (Liviu Dragnea, n.r.) aș îndemna toată țara la proteste. Dar proteste pașnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Mâine (sâmbătă, 1 decembrie, n.r.) este cel mai potrivit să se facă protest”, a mai spus omul de afaceri vineri seară, potrivit stiripesurse.ro.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here