Slatina s-a APRINS în culorile festive ale Sărbătorilor de Iarnă!/ FOTO+VIDEO

Slatina s-a aprins, sâmbătă seară, în culorile festive ale Sărbătorilor de Iarnă. Numărătoarea inversă pentru aprinderea iluminatului de sărbători a fost rostită de Paul Surugiu (Fuego), care a susținut și un recital în centrul orașului.

Butonul de aprindere a fost apăsat la ora 18.00 și, deodată, în strigătele de bucurie ale slătinenilor prezenți în centrul orașului, Slatina s-a în feeria culorilor vesele aștepate de toată lumea – culori ale tricolorului pentru marcarea Centenarului Marii Uniri.

La eveniment au fost de față primarul orașului, Emil Moț, cei doi viceprimari, Claudiu Stăncioiu și Gigi Ernes Vîlceleanu, deputatul de Olt Marius Iancu, Virgil Delureanu, președintele Consiliului Județean Olt, Florin Barbu, directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, dar și mai mulți consilieri locali.

Pe aproape toată durata zilei de ! Decembrie, imediat după manifestările dedicate Zilei Naționale a României și Centenarul Marii Uniri, pe Esplanada din centrul orașului au avut loc concerte de muzică populară și ușoară susținute de Ansamblul Folcloric „Doina Oltului”, Dinu Iancu-Sălăjanu, Claudia Ghiţulescu, formaţia Ro-Mania, Viorica Macovei.

Copiii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” au susținut, și ei, un moment artistic, dar și corul de copii Vocess Primavera al Școlii de Arte și Meserii Slatina. Seria de concerte a luat sfârșit cu recitalul lui Paul Surugiu (Fuego).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here