Șoferul care l-a lovit MORTAL pe biciclistul din Perieți este un tânăr de 18 ani, din Slatina

Biciclistul a murit în ambulanța care îl transporta la spital

Biciclistul din Perieți mort în accidentul rutier de duminică seară a fost lovit de un tânăr care abia își luase permisul. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Slatina.

Potrivit polițiștilor, vina îi aparține șoferului, care nu ar fi adaptat viteza autoturismului la condițiile de drum.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 18 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 653, pe raza comunei Perieți, nu ar adaptat viteza la condițiile de drum (ceață densă și vizibilitate sub 50 metri) accidentând un bărbat, de 53 ani, care se deplasa din sens opus, în calitate de biciclist, pe partea stângă a carosabilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Victima a fost găsită de echipele medicale în stop cardio-respirator. I s-au aplicat manevre de resuscitare la care biciclistul a răspuns. Ulterior, în drum spre spital, a intrat din nou în stop cardio-respirator și a murit.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ. El este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here