Un bărbat din Olt a lovit cu mașina un pieton, după care a dat bir cu fugiții

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Corabia cercetează un șofer care a lovit cu mașina un pieton și care, după eveniment, în loc să oprească autovehiculul pentru a-i acorda victimei primul ajutor sau pentru a anunța Ambulanța, și-a continuat, liniștit, drumul. Evenimentul rutier s-a petrecut, miercuri, pe raza localității Studina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, accidentul a fost anunțat de cadrele medicale după ce victima s-a prezentat, singură, la spital.

„În data de 12 decembrie, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Studina, s-a prezentat la o unitate spitalicească, fiind diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea.

În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Poliției.

Autorul accidentului este un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate.

„Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Studina, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, un bărbat, de 39 de ani, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a mai precizat Alexandra Dicu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here