Ambulanță ÎNZĂPEZITĂ în Olt. Acțiune contracronometru pentru salvarea unui om

Vremea rea a început să dea bătăi de cap autorităților din Olt. O ambulanță care se deplasa către un pacient pentru a-l transporta la București pentru dializă a rămas blocată pe DJ 679 din cauza zăpezii viscolite pe șosea.

O ambulanță care se deplasa din județul Teleorman către un pacient din comuna Seaca, județul Olt, care necesita dializă, pe Drumul Județean 679, între localitățile Mihăești și Seaca, a rămas blocată din cauza zăpezii viscolite pe carosabil.

La fața locului s-au deplasat un utilaj al societății care se ocupă cu deszăpezirea drumului respectiv și un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Seaca.

„Ambulanța a fost deblocată după aproximativ 30 de minute și însoțită de un utilaj până la pacient care urma să fie transportat către un spital din București pentru dializă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Județul Olt se află astăzi, în intervalul 08.00-10.00, sunt incidența unei atenționări cod galben de fenomene meteo imediate. A fost emisă și o atenționare cod galben, tot pentru astăzi, în intervalul 08.30-10.00, de precipitații mixte care pot duce la formarea de polei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here