FOTO+VIDEO Casă MISTUITĂ de FLĂCĂRI în Olt. Proprietara a ajuns la spital cu arsuri. Imaginile DEZASTRULUI

O femeie din comuna olteană Curtișoara a ajuns noaptea trecută la spital cu arsuri la nivelul feței după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Cu tot efortul depus de pompieri, casa a ars în totalitate, lăsând-o pe femeie și pe fiul ei în plină iarnă fără adăpost.

Nenorocirea a avut loc în comuna Curtișoara, sat Dobrotinet Deal. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la întreaga locuință, cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței. Ea a fost asistată la fața locului de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat mai bine de trei ore pentru lichidarea incendiului, dar locuința, cu suprafața de aproximativ 90 de metri pătrați și bunurile din interior au ars în totalitate.

Femeia locuia în casă cu fiul ei. Deși au pierdut toată agoniseala de-o viață, se pare că soarta nu i-a lăsat pe cei doi cu totul de izbeliște, pentru că ei ar mai avea un apartament în Slatina. Contactat de OLT-ALERT, primarul comunei, Gheorghe Gănescu, a declarat că, în funcție de nevoile lor și de resursele instituției, îi ajută. „Încercăm, încercăm, dacă au nevoie și în funcție de resurse. dar dânșii mai au un apartament la Slatina”, a declarat primarul comunei.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este jarul căzut dintr-o sobă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here