Polițiștii din Olt, captură impresionantă la Găneasa. Ce au găsit în mașina unor contrabandiști

Polițiștii Biroului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Olt continuă să acționeze în baza planului Foc de artificii 2018-2019, în vederea prevenirii oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației din domeniul articolelor pirotehnice. Vineri după-amiază, ei au descoperit doi tineri care încercau să comercializeze aproape 100 de kilograme de obiecte pirotehnice, dar și alte mărfuri de contrabandă. Contrabandiștii au fost prinși la Găneasa.

Acționând pe raza comunei Găneasa, polițiștii au depistat doi tineri, de 19 si 36 de ani, în timp ce încercau sa comercializeze obiecte care aveau continut pirotehnic. În urma controlului autoturismului acestora, polițiștii Biroului Arme au găsit 12.493 de obiecte pirotehnice, cântărind aproximativ 80 de kg, dar și 5.080 de tigarete de diferite mărci, ale căror pachete nu aveau aplicat timbru fiscal, precum și 34 de recipiente de parfum, pentru care nu dețineau documente de proveniență, susceptibile a fi contrafăcute.

Toate bunurile au fost ridicate de oamenii legii.

„Valoarea totală a bunurilor ridicate în vederea continuarii cercetarilor este de aproximativ 13.500 lei. În cauză, politistii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «operațiuni cu articole pirotehnice, fără drep», «contrabandă», precum și «punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare»”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Inpsectoratului de relații cu presa, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here