Un multiplu campion român, arestat de DIICOT pentru trafic de droguri/ FOTO

Luptătorul de kickboxing Adrian Maxim, multiplu campion naţional şi participant la gale internaţionale importante, a fost prins în fapt de procurorii DIICOT în timp ce intenţiona să vândă un kilogram de canabis. Problema sportivului a venit, însă, din faptul că cel care voia să cumpere era poliţist sub acoperire.

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, Adrian Maxim și Bogdan Alin Sălăjan au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Prin actul de sesizare a instanței, procurorii au arătat că în data de 19 noiembrie 2018, în jurul orelor 14.00, în urma unor discuţii telefonice purtate în prealabil de către inculpatul Adrian Maxim cu o persoană autorizată, acesta s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, iar sportivul i-a vândut un kilogram substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro.

Potrivit comunicatului DIICOT, marfa ar fi provenit de la Bogdan Alin Sălăjan. Vânzarea a fost surprinsă în flagrant.

„Ulterior, inculpatul Sălăjan Bogdan Alin a condus organele de urmărire penală pe raza localităţii Girişu de Criş, judeţul Bihor, la o locaţie de unde a predat 2 borcane din sticlă, conţinând 480 grame cannabis, despre care inculpatul a indicat şi ulterior la o altă locaţie unde a predat mai multe plante de cannabis puse la uscat pe o sfoară, materia vegetală astfel rezultată 5.757,5 gr. net”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here