Acuzaţii dure după ce naţionala feminină de handbal a ratat finala Europeanului: Antrenorul Ambros Martin găsit vinovat pentru insuccese

Sursa foto: b1.ro

România a ratat vineri calificarea în finala Campionatului European de Handbal Feminin după ce a fost învinsă cu 28 la 22 de Rusia. Antrenorul Ambros Martin este văzut drept unul din vinovaţi pentru insuccesul naţionalei pentru că între el şi jucătoare ar fi o problemă de comunicare, arată foştii mari handbalişti Cristian Gaţu şi Radu Voina.

”Eu nu sunt convins că fetele, după un time-out, care nu durează decât 60 de secunde, înțeleg tot ce le spune Ambros. El este convins că se face înțeles, pentru că fetele, la sfârșit, urlă ’Hai, România!’ și pleacă. Dar, pe parcurs, dacă vă uitați după ele, se unesc două și se întreabă: ce-a vrut să spună?. Și explică cele care știu cât de cât limba engleză.

Nu am informații din interior, dar se vede pe ecran. Eu așa am văzut!”, a afirmat Cristian Gaţu, pentru Digisport.

De aceeaşi părere este şi Radu Voina care s-a declarat în favoarea unor antrenori români la naţională.

”Ambros Martin este un antrenor foarte bun, cu o carte de vizită impresionantă, jos pălăria!, dar eu sunt adeptul antrenorilor români la echipa națională și să se vorbească limba română la lot.

Nu știu dacă mai sunt alte cazuri ca ale noastre. La Ungaria este Rasmussen (n.r – Kim Rasmussen, danez), care vorbește engleza. Olandezul de la Germania (n.r. – Henk Groener) vorbește germana. Nu mai vorbesc de Franța, aici cunosc foarte bine, Olivier Krumbholz este unul dintre cei mai mari antrenori, la fel ca și Trefilov, la Rusia. La un moment, cei doi au fost îndepărtați, din diferite motive, dar din lipsă de rezultate au fost readuși și au demonstrat de ce au valoare. Iar acum joacă finala”, a precizat Radu Voina pentru sursa menţionată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here