ATENȚIE șoferi: A apărut o nouă GAURĂ în Podul Olt. Nu se poate interveni!

O nouă gaură a apărut, luni, în carosabilul de pe Podul Olt, iar drumarii nu pot interveni din cauza zăpezii.

Deocamdată, tot ce au putut face reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Slatina a fost să semnalizeze locul cu pricina.

„ Luni, în jurul orei 10.30-11.00 a apărut o groapă cu diametrul de 30 cm la Podul Olt la aproximativ 80 de cm de bordură. Este deja balizată. Am pus avertizări.  Când se oprește ninsoarea frezăm și punem o placă de metal ca să se poată circula peste ea. Nu este un pericol pentru șoferi. Noi punem placa provizoriu până când încep lucrările la primăvară. Placa se montează în circa o jumătate de oră. Nu blocăm circulația, doar o să fie o restricție un pic de înălțime, un metru, dar se poate circula în ambele sensuri”, a declarat, pentru Gazeta Oltului, șeful SDN Slatina, Adrian Motorga.

Nu este pentru prima oară când carosabilul de pe Podul de peste Olt pune probleme circulației rutiere. În martie, anul trecut, drumarii au fost nevoiți să găsească soluții la o fisură apărută în carosabil cu câteva luni înainte și care, pentru că nu s-au făcut reparații, luase proporții de crater. Peste crater a fost fixată, atunci, o placă de metal.

În iulie și august 2017, traficul rutier a fost restricționat din nou și, în două rânduri, închis total, pentru lucrări de reparaţii din cauza mai multor gropi apărute în carosabil.

De două ori, șoferilor le-a fost pusă la dispoziţie atunci o altă rută, pe DJ 546, Slatina (Catedrală) -Teslui – Moșteni – DN 64, Strejești – Pleșoiu – DJ 677, Salcia – DN 65. În rest, pe durata reparaţiilor s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here