Propaganda rusă o prezintă pe Viorica Dăncilă drept “omul politic român al anului 2018″/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

Viorica Dăncilă a devenit politicianul preferat la propagandei ruse. Sputnik, site controlat şi sponsorizat de Kremlin, a publicat miercuri un articol laudativ la adresa premierului lansând un sondaj în care o propune pentru titlul de “omul politic român al anului 2018”.

Premierul României este catalogat ca “un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani”.

“Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă”, se arată în articol.

Viorica Dăncilă a devenit prefera propagandei ruseşti după discursul din Parlamentul European în care premierul a afirmat că nu a venit să dea socoteală. Sputnik a declarat imediat momentul drept unul istoric, afirmând că “sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here