Accident cu trei VICTIME în Olt, pe DN 65. La spital a ajuns și un copil de 3 ani

Un bărbat din Craiova, alături de care se afla soția și copilul lor de doar trei ani, s-a răsturnat cu autoturismul, sâmbătă după-aiază, în Olt, pe DN 65, între Găneasa și Pădurea Saru. Toate cele trei victime au ajuns la spital.

Cei trei circulau dinspre Craiova spre Bușteni, unde, cel mai probabil, urma să petreacă Revelionul. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

La fața locului au ajuns două ambulanțe. Echipajele medicale au acordat primul ajutor soțului și soției sale, aceștia fiind ulterior transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Aici a ajuns și copilul lor înainte ca ambulanțele să ajungă la locul accidentului, el fiind transportat cu o mașină particulară.

„Au fost trei victime din accidentul rutier. Șoferul acuza dureri toracice și a fost transportat la Spitalul Slatina. O femeie a fost și ea transportată la spital cu traumatism la o gleznă și posibilă fractură la piciorul stâng. Copilul lor a fost preluat cu o mașină particulară înainte să ajungem noi la fața locului și dus, de asemenea, la spital. Din ce am înțeles de la mamă, care l-a ținut în brațe după accident, micuțul era bine”, a declarat, pentru OLT-ALERT, medicul Marian Furtună de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz, făcând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here