Un copil de un an a murit după ce a căzut într-o găleată cu apă

Sursa foto: b1.ro

Un copil în vârstă de un an a murit, sâmbătă după-amiază, în judeţul Constanţa, după ce a căzut într-o găleată cu apă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD, cadrele medicale efectuând manevre de resuscitare fără efect însă.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de un an, din localitatea Adamclisi, care a căzut într-o găleată cu apă. În zonă s-au deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD. În momentul în care cadrele medicale au ajuns la faţa locului copilul era în stop cardiorespirator. Astfel, au început manevrele de resuscitare, dar fetiţa nu a mai putut fi salvată.

Conform primelor informaţii, copilul ar fi căzut din pat în găleata cu apă. În momentul când a fost găsită de mama ei, femeia a plecat cu fetiţa în braţe, întâlnindu-se pe drum cu echipajul de ambulanţă trimis la caz. Apoi, copilul a fost preluat de ambulanţă şi dus în zona unde a putut ateriza elicopterul SMURD.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Copilul nu mai avea fraţi sau surori.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here