Din ce a scăpat un bărbat din Olt în noaptea de Revelion. Dumnezeu îl iubește!

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Vulturești, și-a văzut moartea cu ochii în noaptea de Revelion. Dacă a mai putut vedea, pentru că, băut bine și în ciuda faptului că nu posedă permis de conducere, a urcat la volanul unei mașini și a provocat un accident din care, ca prin miracol, a scăpat teafăr.

Evenimentul rutier s-a petrecut la ora 03:00, când bărbatul de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vulturescu din localitate, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat în impact cu gardul unui imobil. Izbitura a fost puternică, dar șoferul a scăpat nevătămat.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Dacă prin faptul că a scăpat fără răni din accident s-a dovedit că Dumnezeu îl iubește pe bărbatul din Vulturești, polițiștii nu împărătășesc sentimentul divin. Ei i-au întocmit acestuia acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cu doar o zi înainte de evenimentul din Vulturești, pe strada Traian din comuna Fărcaşele a fost depistat un minor, de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere .

În aceeași zi, pe strada Ecaterina Teodoroiu Slatina a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din comuna Brebeni, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost întocmite dossare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here