Gigel Știrbu: În doi ani, Dragnea a condus doar 20 de ședințe în Parlament

În cei peste doi ani de când este președinte al Camerei Deputaților, deși au fost peste 200 ședințe simple și comune, Liviu Dragnea a condus doar 20 de ședințe. Indemnizația și-a încasat-o, cel mai probabil, lună de lună.

Informația a fost făcută publică de deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte al PNL și președinte al Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, prin intermediul unui comunicat de presă.

Astfel, potrivit parlamentarului liberal, în anul 2018, din totalul de 103 sedințe de plen simple și comune, Dragnea a condus numai două ședințe simple și patru ședinte comune.

Asta după ce, în 2017, din totalul de 114 ședinte de plen comune și simple, președintele Camerei Deputaților a condus doar șase ședințe simple și opt ședințe comune.

La un calcul simplu, din totalul de 217 de ședințe ținute de parlamentari în ultimii doi ani, Dragnea și-a exercitat functia de președinte al Camerei, pentru care primește indemnizație, în doar 20 de ședințe, procentul fiind de numai 9,2% din totalul ședințelor conduse efectiv de președinte.

„Se ridică o întrebare pertinentă la care dl Dragnea trebuie să dea răspuns: oare ce a făcut domnia-sa în tot acest timp pentru instituția care îi plătește indemnizația? Este o întrebare retorică, bineînțeles, românii știind cu ce se preocupă acest domn de doi ani de zile si cum folosește logistica pusă la dispoziție, prin prisma funcției detinute de către Parlamentul României, logistică plătită din taxele si impozitele contribuabililor români. De doi ani de zile, românii văd cum  importanța statului român este pusă în slujba multitidinii de interese personale ale d-lui Dragnea.

El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat ministri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează  nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume avâd un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese

Ar merita pusă o întrebare la sistemul de decontări al Camerei Deputaților, câți bani de fapt, a încasat dl Dragnea în ultimii doi ani, de când a preluat șefia Camerei Deputaților”, se arată în comunicatul transmis de Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here