Dăncilă are din nou protecție SPP, deși Dragnea îl acuză pe șeful Serviciului că e noul lider al ”statului paralel”

Sursa foto: b1.ro

Premierul Viorica Dăncilă are din nou protecție oferită de Serviciul de Protecție și Pază. Pe 31 ianuarie 2018, ea anunțase că renunță la SPP, în plin conflict al lui Liviu Dragnea cu șeful Serviciului, generalul Lucian Pahonțu. Șeful PSD l-a acuzat pe Pahonțu că se implică în jocuri politice și că e noul lider al ”statului paralel”. Nici șeful PSD nu a mai avut de un an protecție SPP.

”Sunt şanse foarte mari să destructurăm acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o păpuşă, un beneficiar. Se pare că Pahonţu este liderul. Mult timp am făcut greşeală să spun că e o vorba de o inteligenţă malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului. Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă. Pahonţu le gândeşte. Sunt câţiva lideri politici care trebui blocaţi, condamnaţi”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, pe 27 decembrie.

La ședința de guvern de miercuri, premierul Dăncilă a venit însoțită de un aghiotant al Serviciului de Protecție și Pază, notează G4Media.

Când renunțase la protecția SPP, Dăncilă subliniase că nu are o problemă cu ofiţerii sau cu instituţia: ”Nu am nicio problemă cu ofiţerii SPP şi nici cu instituţia, însă aceasta este decizia mea”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here