Godină, după ce Carmen Dan l-a atacat pe Iohannis: Faptul că aduceți vorba de un coleg mort în timpul serviciului e cel mai abject mod de a vă duce luptele politice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o reacție extrem de dură pe Facebook, după ce președintele Klaus Iohannis a atacat la CCR legea care dă puteri sporite polițiștilor. Dan a scris că Iohannis a mers prea departe în încercarea sa de a obține un al doilea mandat la Palatul Cotroceni. Ministrul l-a mai acuzat pe președinte că se joacă cu siguranța națională și că politizează activitatea Poliției. 

Totodată, Dan s-a referit în mesajul său și la moartea polițiștului Sorin Vezeteu: ”Familia lui și, din păcate, multe altele asemenea ei, așteaptă de la noi măsuri pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Atunci când s-au produs, ați tăcut. Acum faceți campanie…”.

Postarea ministrului Carmen Dan l-a scos din sărite pe Marian Godină. Acesta nu a ezitat să-i bată obrazul social-democratei, pentru că s-a folosit de moartea colegului său în disputa sa politică. De asemenea, Godină n-a uitat nici de greșelile gramaticale pe care le-a tot făcut Dan de-a lungul timpului.

”Îl ceartă doamna ministru pe președintele republicii și dă cu el de pământ de mă face să-mi crească inima. Chiar își începe postarea cu sintagma “atât poate” ceea ce mă face să cred că nu doamna ministru a scris, pentru că probabil ar fi scris “decât atât poate”.

Aflu astfel de ce eu, ca luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, am un pistol fabricat în România anilor ’90 care de multe ori se blochează la trageri și pe care îl port într-un holster cumpărat de mine de pe un site. La fel cum mi-am cumpărat și genunchierele și cotierele. Și cum mi-am cumpărat ochelarii tactici. Și mănușile tactice. Și ghetele. Și cagulele. Aaa…de fapt cum mi-am cumpărat tot echipamentul. Chiar și pantalonii, bluza, tricourile, centura, cureaua pentru arma principală (și ea mai bătrână decât tata). Am primit de la poliție doar vesta antiglonț, casca balistică, un baston telescopic și cele două arme. De un an și trei luni, de când sunt la SAS, am tras cu ele exact de 3 ori. Pentru că nu e muniție.

Măcar am aflat azi că tot ce am scris mai sus e din vina presedintelui. Doar că nu prea cred. Eu cred că e “decât” din vina dumneavoastră, doamna ministru, iar faptul că în postarea dumneavoastră aduceti vorba de un coleg mort în timpul serviciului, reprezintă pentru mine cel mai abject mod de a vă duce luptele politice.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here