Maternitatea Slatina va fi supusă unor controale din partea Ministerului Sănătății. Care este motivul

Maternitatea Slatina se așteaptă, cât de curând, la verificări dispuse de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pe linia infecțiilor nozocomiale. De fapt, Pintea a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că vor începe controale în maternitățile din toată țara. 

Este vorba despre verificări ce vizează infecțiile nosocomiale, potrivit b1.ro.

“Am semnat ordinul prin care se declanşează control la maternităţile din toată ţara. Am semnat ordinul, vor începe (controalele – n.r.) probabil din 15 ianuarie”, a declarat Sorina Pintea, potrivit Agerpres, citată de b1.ro.

1 COMENTARIU

  1. In primul rand as interzice in toate maternitatile din tara intrarea tatilor in salile de nastere. Au luat un obicei prost de tot, in ultimii 20 de ani nu mai poti sa tragi un part de ei ca femeie. Intra in salile de travalui, in salile de nastere si se fac comozi, nu mai scapi de ei. Trebuie inteles ca femeile se simt jenate, nu se poate asa ceva. La privat e altceva. Fiecare femeie are salonul ei si poate sa srea cu ea cine vrea. La stat ele stau la gramada si nu le convine sa intre barbatii acolo ca porcii. Se intra cu microbi multi de afara, trebuie luate masuri drastice daca se doreste sa se faca ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here