Gigel Știrbu cere moțiune simplă împotriva Ministrului Justiției/ „România, raiul infractorilor! Tudorel, ocrotitorul lor!”

Sursa foto: b1.ro

Deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, va propune colegilor săi de partid să ia în calcul depunerea unei moțiuni simple împotriva Ministrului Justiției, Tudorel Toader, în urma valului de infracțiuni comise de cei care au scăpat de pușcărie mai devreme, grație recursului compensatoriu.

O asemenea moțiune ar putea fi depusă la începutul sesiunii parlamentare.

„Astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, voi propune colegilor mei să ia în calcul posibilitatea ca la începutul sesiunii parlamentare să depunem o moțiune simplă la adresa ministrului Justiției.

Vedem o întreagă avalanșă de fapte infracționale comise de infractori care au beneficiat de recursul compensatoriu, de la crime și violuri până la tâlhării și alte infracțiuni cu violență.
De doi ani de zile, principala preocupare a actualului ministru este cum să apere infractorii!”, a scris, pe pagina sa de socializare, liberalul Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here