Un tânăr din Olt a spart zidul unei bănci din Italia cu un tractor furat, fugind cu bancomatul plin cu 120.000 euro. El a fost prins acasă!

Un român care anul trecut, în Italia, a furat un autoturism și un tractor, cu care a spart zidul unei bănci, de unde a fugit cu un bancomat plin cu 120.000 de euro, a fost prins de polițiștii din Olt, în urma unei descinderi în localitatea Iancu Jianu. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Iancu Jianu și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Special, au efectuat, sâmbătă, o descindere domiciliară pe raza comunei Iancu Jianu, unde a fost depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitate, urmărit internațional de autoritățile judiciare italiene pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120 000 de euro.

În fapt, tânărul era căutat, întrucât,, la data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor și un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul și ceilalți complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat cu suma de 120.000 de euro.

„Polițiștii l-au prezentat pe bărbat în fața procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie predat autorităților italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here