CRIMĂ la groapa de gunoi a Slatinei? Polițiștii caută cadavrul unui bărbat de 41 de ani

Un bărbat din Slatina este căutat de polițiști la groapa de gunoi a orașului după ce familia a anunțat că el ar fi fost ucis și îngropat de criminal în acea zonă. Oamenii legii utilizează la căutări un excavator și câini de urmă.

Căutările au loc în cadrul unui dosar de dispariție întocmit încă de anul trecut, după ce familia a anunțat dispariția lui Gigel Crăciun, de 41 de ani. Curios este că Poliția a fost anunțată de dispariția acestuia la aproape două luni de la data dispariției.

Acum, familia susține că deține informații că omul ar fi fost ucis și îngropat în zona haldei.

„Noi facem deocamdată verificări într-un dosar de dispariție. Familia a sesizat că persoana dată dispărută ar fi fost omorâtă și îngropată. Noi avem obligația să verificăm și această ipoteză. Persoana indicată de familie ca fiind autorul presupusei crime a fost audiată. Deocamdată nu putem vorbi de un dosar de crimă. În situația în care se va confirma această ipoteză, la fața locului vom trimite un procuror”, a declarat, pentru Realitatea Oltului, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Presupusul criminal ar fi o persoană care și-ar face veacul la halda de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here