Nici urmă de hoții care au spart noul magazin Altex din Slatina. Ce spun polițiștii

Nici urmă de hoții care săptămâna trecută au spart noul magazin Altex din Slatina, de unde au fugit cu trei saci de smartphone-uri.

Potrivit polițiștilor, activitatea de identificare a celor patru hoți continuă. „Nu există informații noi privind ancheta desfășurată. Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea făptașilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Potrivit surselor OLT-ALERT, hoții, patru la număr și cu fețele acoperite, au fost extrem de bine documentați înainte de a pătrunde în magazin, modul lor de operare indicând că polițiștii au de-a face cu niște profesioniști.

Spargerea a fost dată în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, la ora 03.28 și a durat doar două minute, semn că hoții au avut pus la punct un plan extrem de minuțios, după mai multe ore de observare a personalului din magazin și după mai multe acțiuni de recunoaștere la fața locului. Ei au reușit să plece cu cei trei saci pline cu smartphone-uri.

Aceleași surse susțin că făptașii au fugit cu două autoturisme pe care le parcaseră pe un drum din apropiere complexului comercial. Una dintre mașini ar avea număr de Teleorman, element care indică faptul că hoții ar putea fi din alt județ.

Polițiștii încearcă să dea de urma hoților, plecând de la imaginile surprinse de camerele video ale magazinului prădat, dar și de la imaginile sistemului de supraveghere video al orașului.

Centrul Comercial Altex Slatina a fost deschis în septembrie 2018, investiție care a costat câteva milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here