Ești student în Olt? AJOFM te trimite la muncă în Germania, pe perioada verii. Vezi AICI detaliile

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt anunţă organizarea unei selecții pentru studenții care doresc să muncească în Germania pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

La selecție pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

„Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Studenții care au domiciliul în judetul Olt sau care sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, Str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării dosarelor.

Înregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2019, de luni până joi, între orele 09.30 – 15.30 și vineri, între orele 09.30 – 12.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0249 411 002; ele se găsesc pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, www.olt.anofm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here