Adrian Năstase: Sunt surprins că PSD a renunţat atât de uşor la Corina Creţu

Sursa foto: digi24.ro

Fostul președinte PSD şi premier Adrian Năstase se declară „oarecum surprins că PSD-ul a renunţat atât de uşor la Corina Creţu”, care a decis să candideze la europarlamentare din partea partidului lui Victor Ponta, Pro România.

O ştiu din 1990, ea a avut o traiectorie care a fost legată de PSD în cea mai mare măsură. Am impresia că au fost mai curând chestiuni de ordin personal şi de proastă gestiune a comunicării. În opinia mea, venirea Corinei Creţu la partidul lui Victor Ponta este un aspect negativ pentru PSD, este o pierdere pe mi-e greu să o cuantific”, a declarat Năstase pentru psnews.ro, potrivit News.ro.

El a apreciat că aceasta „are şi notorietate, are şi favorabilitate, are şi relaţii foarte multe”.

Comisarul european Corina Creţu şi-a anunţat oficial, joi, candidatura din partea Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la alegerile europarlamentare, ea precizând că rămâne social-democrată.

Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România, care are un proiect ambiţios de dezvoltare a României, cu oameni competenţi şi profesionişti. Am fost şi rămân o social-democrată europeană convinsă şi cred că singura şansă de dezvoltare a României este în interiorul unei Uniuni Europene puternice şi echitabile, unde ne trebuie aliaţi şi prieteni şi cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toţi”, a declarat Corina Creţu, la Cluj-Napoca.

Ea a precizat că, în ultimii ani, PSD a minimizat cât a putut munca şi eforturile Comisiei Europene, ale celor care au ajutat România din afară, lansând „atacuri şi jigniri personale”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here