Scandal în plină stradă. Deputatul PSD Eugen Nicolicea, scuipat și înjurat de un protestatar: `Eşti toxic pentru democraţie`/ VIDEO

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost înjurat și scuipat de un protestatar, la Drobeta Turnu Severin. Ion Olteanu l-a așteptat pe social-democrat în momentul în care acesta ieșea dintr-o clădire și a început să-l acuze că a modificat legile justiției, ceea ce a dus la eliberarea a sute de criminali, tâlhari și violatori. 

Protestatarul l-a numit pe Nicolicea ”bolșevic”, iar PSD-istul i-a răspuns cu aceeași monedă: „Da, nesimţitule. (…) Eşti un prost. Dispari”.

”Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în Parlament?”, a continuat protestatarul.

Schimbul de replici dintre cei doi poate fi văzut în videoclipul de mai jos.

Eugen Nicolicea nu este la primul incident de acest fel. În primele zile ale lunii ianuarie, el a fost urmărit de către Marian Ceauşescu.

„Anul ăsta o să vă mai bateți joc de noi atâta, că sunteți un nesimțit? Știți nu. Ați băut și urcați beat la volan? Ați băut? Golanule”, strigă după el Marian Ceaușescu, care apoi l-a urmărit în trafic.

Sursa video: Ion Olteanu

Sursa text: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here