Cornelia Mușat, noua președintă a femeilor social-democrate din Caracal/ FOTO

Cornelia Mușat și Corina Sulger, alături de colegii de prezidiu

Profesoara Cornelia Mușat a fost aleasă, vineri, în funcția de președintă a Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Caracal, înlocuind-o astfel pe Mădălina Hoară.

Cornelia Mușat a urcat pe funcția de președinte de pe cea de vicepreședinte, pe care o ocupa în fosta conducere.

Conferinta de alegeri a fost organizată în sala de ședințe a PSD Caracal, plină până la refuz de femeile social-democrate venite să-și voteze noua favorită.

În afara președintelui, din noul birou al OFSD Caracal mai fac parte cinci vicepreședinți, un secretar și 10 membri.

În cele cinci funcții de vicepreședinte au fost alese Ștefania Mihuți (profesor), Olivia Mioara Dușcă (asistent medical), Carmen Daniela Niță (profesor), Rozina Ciu (asistentă medicală) și Adela Dumitrașcu (asistentă medicală), iar în funcția de secretar al organizației a fost aleasă Georgica Cranta (secretarul financiar al Sanitas Caracal).

Biroul a fost completat cu Cornelia Prună (profesor), Marina Samiee (profesor), Adriana Humă (profesor), Laura Preda (profesor), Minodora Vlad (profesor), Natalia Stan (profesor), Patricia Popescu (asistentă medicală), Diana Epure (profesor), Ramona Miăilă (profesor), Geanina David (profesor), care au calitatea de membru.

Noua conducere a fost aleasă de 106 delegate prezente din cele 112 convocate. Acestea nu ar mai fi votat-o, dacă ar fi candidat, pe fosta președintă, Mădălin Hoară, din cauză că, potrivit unor surse locale, aceasta nu s-a mai implicat în acțiunile organizației și nici nu a mai răspuns solicitărilor venite din partea OFSD Olt.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, Corina Sulger, președinta interimară a OFSD Olt, Mariana Matei, președintă interimară a OFSD Slatina, Mariana Gheorge, președinta aleasă a femeilor social-democrate din Balș, Iulia Vlad, proaspăt reconfirmată în fruntea OFSD Corabia, dar și Crina Jilavu, care se ocupă cu partea de comunicare în cadrul OFSD Olt.

De la conferință nu au lipsit deputatul Dan Ciocan, președintele PSD Caracal, primarul municipiului, Liviu Radu, vicepreședinte PSD Caracal, și nici consilierul județean Lucian Bondrescu, secretarul executiv al PSD Caracal. Cu toții au felicitat noua conducerea, căreia i-au urat succes în viitoarele campanii electorale.

De precizat că OFSD Caracal este una dintre cele mai puternice organizații de femei social-democrate din județ, aici numărul femeilor depășind numărul bărbaților în cadrul organizației municipale a PSD.

Imagini de la eveniment:

Deputatul Dan Ciocan, președintele PSD Caracal, vorbindu-le colegelor de partid
Cornelia Mușat și Corina Sulger, alături de colegii de prezidiu
Politician cu state vechi, consilierul județean Lucian Bondrescu, secretarul executiv al PSD Caracal, le-a vorbit scurt, dar cu tâlc, colegelor sale de partid, care l-au aplaudat la scenă deschisă
Noua conducere a fost votată de 106 delegate, din 112 convocate
Fotografia de familie de la sfârșitul conferinței

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here