UPDATE/ Mașinile a doi șoferi din Olt, implicate într-un accident în parcarea mall-ului din Craiova. Posesoarea unuia dintre autoturisme neagă existența evenimentului

Un autoturism cu număr de Olt ar fi lovit, vineri seară, un alt autoturism, tot cu număr de Olt, în parcarea mall-ului din Craiova. Posesoarea unuia dintre autoturisme neagă faptul că mașina sa ar fi fost implicată în incident.

Un internaut care a surprins momentul într-o poză făcută cu telefonul mobil a postat imaginea pe Facebook, însoțită de un mesaj pentru cel care ar trebui să fie păgubașul, căruia îi arată cine i-a lovit autoturismul, în eventualitatea că celălalt ar pleca de la fața locului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Posesoarea autoturismul care ar fi produs tamponarea neagă faptul că mașina sa ar fi fost implicată în incident. „Nu am lovit pe nimeni, masina are senzori de parcare. Cei care asteptau in spate eliberarea locului sunt cei care au facut fotografia si ar fi trebuit sa va spuna ca am coborat si l-am ghidat pe sotul meu. Poate din cauza aceasta au crezut ca am lovit cealalta masina. Masina «lovita» are cui si masina noastra nu are nicio lovitura”, susține posesoarea autoturismului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here