Premierul Viorica Dăncilă a retrimis preşedintele Iohannis propunerile de numire în Guvern a Liei Olguţa Vasilescu şi a lui Mircea Drăghici

Sursa foto: b1.ro

Continuă conflictul dintre Guvern şi preşedintele Iohannis privind numirile pe funcţiile vacante de la ministerele Dezvoltării şi Transporturi! Pentru a patra oară, premierul Viorica Dăncilă îi propune pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici în ciuda refuzurilor repetete ale şefului statului.

“Premierul Viorica Dăncilă a transmis, în cursul dimineții, președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare de răspuns la adresa din 17 ianuarie 2019 privind condițiile de legalitate în legătură cu propunerile de numire în funcția de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice a doamnei Lia-Olguța Vasilescu și a domnului Mircea-Gheorghe Drăghici în funcția de ministru al transporturilor, reiterate prin adresa nr. 5/105/10.01.2019”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Klaus Iohannis a mortivat săptămâna trecută că refuză cele două numiri pentru că documentaţia de la dosar nu este completă. Preşedintele a cerut PSD să vină cu noi propuneri care să îl convingă că ministerele vor fi conduse corespunzător.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here