Mihai Trăistariu, decizie RADICALĂ! Va participa la Eurovision, dar pentru o ALTĂ ŢARĂ

Foto: realitatea.net

După ce s-a retras de la Eurovision România, Trăistariu a hotărât să se înscrie la Selecția Națională Eurovision 2019 din Belarus.

Artistul speră să fie alesul publicului și a juraților și chiar să reprezinte țara lor.

„Vești bune pentru fanii mei. Povestea Eurovision continuă în 2019. M-am înscris în Belorusia! Să-mi țineți pumnii”, a scris Mihai Trăistariu pe internet.

Totodată, acesta a vorbit despre motivele care l-au făcut să se retragă din competiţia naţională.

„M-am retras din mai multe motive. Principalul motiv a fost următorul: preselecţiile s-au încheiat pe 10 decembrie. Eu m-am chinuit, toţi ne-am chinuit de fapt, că am mai vorbit cu alţi colegi, să fim gata la timp, să se facă jurizarea corect. Aşadar, 126 de piese s-au înscris şi pe 20 decembrie s-a anunţat lista semifinaliştilor, cele 24 de piese. La o zi distanţă s-a retras Dan Bittman. Noi ne aşteptam, după ce au rămas 23 de piese, să treacă în semifinale următorul din listă, în funcţie de punctajul obţinut. Căci juriul a fost interesant şi inedit, a fost format din oameni dragi anul acesta, chiar a fost foarte fain -Magic FM, Radio Zu, Kiss FM, cele mai comerciale radiouri au fost în juriu. Până la urmă, dacă piesa e şi de radio, atunci e mai bine pentru România”, a declarat Trăistariu pentru Adevărul.

„Aşadar, ne aşteptam ca după retragerea lui Bittman să intre următorul din listă, adică al 25-lea. N-a fost aşa. TVR ne-a lăsat în suspans câteva zile, fără să ne spună ce se va întâmpla, şi apoi a anunţat, printr-un comunicat oficial, după trei-patru zile, că nu va fi înlocuită piesa lui Bittman şi că vor rămâne 23 de piese în concurs. Şi am lăsat-o aşa, în pană. Noi ne-am luat această grijă şi am continuat cu ale noastre, să ne pregătim pentru luna ianuarie, când încep semifinalele. Ei bine, acum două-trei zile ne-am trezit cu toţii că s-au răzgândit şi cum în regulament era prevăzut că ei vor muta oricând cu acest „wild card“, care este foarte discutat şi care e preluat din tenis, pe cineva din semifinală în finală. Asta însemna „wild card“, nu să aduci pe unul de acasă cum au făcut ei. Au adus două momente de acasă, adică au trecut peste cei 126 de înscrişi şi le-au băgat direct în concurs. Ceea ce ni s-a părut nedrept tuturor.”

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here