Nici foile nu îi mai salvează pe miniştri din a se face de râs: Marius Budăi s-a încurcat în hârtii la Bruxelles

Sursa foto: b1.ro

Continuă seria de gafe făcute de miniştrii români la Bruxelles cu ocazia prezentării la Bruxelles a priorităţilor din timpul mandatul României în fruntea Consiliului Uniunii Europene. 

Ultimul exemplu îi revine ministrului de la Muncă, Marius Budăi, care s-a încurc în foi în timpul discursului şi a început să vorbească fără noimă. Acest episod a fost remarcat de liberalul Dan Vâlceanu.

“Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles

Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul.

Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene.

Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înțeles ce a citit.

Acest ministru este cel care a semnat înghețarea pensiilor prin ordonanța 114/2018 și apoi spunea ca are temeri că opoziția va îngheța pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.

Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles și s-a adeverit”, a arătat Vâlceanu pe Facebook.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here