Pericol la halda de gunoi a Slatinei: Polițiștii au întrerupt căutările în cazul bărbatului care ar fi fost ucis și îngropat în zonă

Căutările polițiștilor în cazul bărbatului din Slatina care ar fi fost ucis și îngropat la groapa de gunoi a orașului au fost sistate, din cauza biogazului prezent în zonă și care prezintă pericol de incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

„Activitățile de căutare de la groapa de gunoi au fost sistate din cauza pericolului pe care îl prezintă biogazul prezent în zonă. Acesta prezintă risc atât pentru persoanele implicate în activitățile de căutare, cât și de provocare a unui incendiu. Menționăm că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă activități specifice de căutare a persoanei dispărute”, a declarat Alexandra Dicu.

Polițiștii slătineni au demarat, în urmă cu aproape două săptămâni, căutările în cazul unui bărbat dispărut în octombrie anul trecut și despre care familia crede că a fost ucis și îngropat în zona gropii de gunoi de orașului.

Săptămâna trecută a fost folosit și un câine specializat în găsirea cadavrelor, dar nici așa oamenii legii nu au dat de vreo urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here