Primele imagini VIDEO de la incendiul VIOLENT care a cuprins căminul cultural din Ștefan cel Mare/Olt

OLT-ALERT prezintă primele imagini de la incendiul violent ce a cuprins căminul cultural din localitatea Ștefan cel Mare.

La fața locului au intervenit pompierii din Dolj și Olt, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

„În momentul sosirii primelor echipaje, acoperișul clădirii, cu suprafața de aproximativ 500 de metri pătrați, ardea generalizat. Pompierii au acționat cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Concomitent cu intervenția pe localizarea și lichidarea incendiului s-a acționat și pentru evacuarea bunurilor și documentelor aflate în interior”,a precizat Alin Băsășteanu.

Pompierii au intervenit mai bine de patru ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative. Au ars acoperișul clădirii pe circa 500 de metri pătrați și aproximativ 300 de metri pătrați de planșeu.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este coșul de fum defect sau deteriorat.

Este al doilea caz de acest fel în Olt, în ultima lună și jumătate, după ce, în 20 decembrie 2018, căminul cultural din comuna Osica de Jos a fost distrus de flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here